Een website laten maken in Woerden

Wil je een website laten maken in Woerden? Dan zit je hier helemaal goed! Wij zijn gevestigd in het schitterende Woerden en maken daarnaast al ruim 10 jaar mooie, responsive, goed converterende websites en webshops. Wij denken verder dan het gemiddelde webdesign-bureau in Woerden, wij maken online impact met de websites die wij bouwen.

Een gebruiksvriendelijk CMS-systeem

Wij gebruiken voor 90% van onze klanten het WordPress CMS-systeem. Ook veel Woerdense ondernemers hebben een website met WordPress CMS-systeem. Dit open source beheersysteem zorgt er voor dat je als website-eigenaar supersnel en heel eenvoudig zelf de content van je website kunt aanpassen. Je hebt de website indien gewenst dus volledig zelf in beheer!

Website laten maken wordpress

WordPress is wereldwijd het populairste CMS-systeem

Een website laten bouwen is vaak een behoorlijk traject. Veel ondernemers vinden het fijn om ontzorgd te worden tijdens dit traject. Wij hebben een transparant proces ontwikkeld om jou als Woerdense ondernemer compleet te ontzorgen, maar toch mee te nemen in dit belangrijke proces.

Logo Medialoods
Jouw website
naar het volgende niveau?
Neem direct contact op

Mobile first? User first!

Wij ontwerpen websites altijd met de gebruiker als uitgangspunt, deze moet de website logischerwijs natuurlijk gaan gebruiken. De afgelopen 11 jaar hebben wij, door het bouwen en analyseren van de websites van onze (met name Woerdense) klanten, hierin enorm veel ‘best-practices’ verzameld, die wij allemaal kunnen toepassen. Kortom: wij weten wat werkt. Zo zorgen wij dus niet alleen voor een mooie website, maar vooral voor een gebruiksvriendelijke website die doet wat de gebruiker verwacht en die daarnaast ook aansluit op jouw online marketing doelen, niet alleen in Woerden maar in heel Nederland.

Toolkit logos

Een goed meetbare website

Een website laten maken doe je natuurlijk niet zonder reden. Je wilt beter zichtbaar zijn, beter gevonden worden, meer offerte-aanvragen krijgen of meer online verkopen. Met andere woorden: de website die je laat bouwen heeft een bepaald doel. Deze doelen moeten natuurlijk ook netjes gemeten worden, anders weet je niet wat je website je onder de streep oplevert en hoe je dit kunt verbeteren. Een meetplan is dus vaak een essentieel onderdeel van een website laten maken, zeker als je (direct of in de toekomst) aan de slag gaat met online marketing.

Recent

opgeleverde projecten

Responsive of adaptive?

Een ‘responsive’ website is een must, toch? Zeker, maar wij trekken dit het liefst nog een stapje verder. Bezoekers gedragen zich vaak op verschillende devices namelijk heel anders. Soms kan zelfs de hele customer journey per device enorm verschillen. Waarom zouden we dan op ieder device dezelfde content tonen? Met een adaptive design kunnen wij zelf bepalen welke elementen en informatie er op welk device wel of niet wordt getoond. Hierdoor kun je de journey van je bezoeker per device optimaal inrichten!

website laten maken

Altijd conversiegericht

Wat wil je bereiken met je website? En nog veel belangrijker: Wat moeten je bezoekers kunnen op je website? Om je doelen zo goed mogelijk te kunnen behalen zetten wij iedere website en webshop altijd op met conversie in het achterhoofd.

Altijd maatwerk

Je bedrijf is uniek. Je website moet dit dus ook zijn. Natuurlijk is het erg verleidelijk om een template te installeren; maar hiermee ga je de oorlog niet winnen. Wij zorgen dat je website volledig 100% op jouw wensen is afgestemd, ja, zelfs met WordPress.

Hosting en beheer

Wanneer je een website laat bouwen in Woerden krijg je natuurlijk ook te maken met de hosting, het onderhoud en het beheer van deze nieuwe website. Het kan natuurlijk zo zijn dat je helemaal geen zin of tijd hebt om zelf hosting aan te schaffen of om zelf je website up-to-date te houden. Wij verzorgen graag zowel je hosting als het onderhoud aan je website. Wij werken met transparante onderhoudspakketten, zodat je vooraf direct weet wat je maandelijks kwijt bent voor webhosting, back-ups, onderhoud en beheer.

Wat kost een website laten maken in Woerden?

Natuurlijk een erg belangrijke vraag bij het uitzoeken van een bouwpartij voor je nieuwe website: wat kost een website laten maken in Woerden? De kosten van een nieuwe website of een redesign van een bestaande website kunnen erg verschillen, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de functionaliteiten van je website. Zo heb je een ‘simpele’ huis-tuin-en-keuken-website soms al vanaf 799 euro ex BTW, waar andere, meer gecompliceerde websites pas beginnen bij 5.000 euro ex. BTW.

Deze tevreden Woerdense klanten gingen je voor
Website Beoordeling

Je website laten maken

door Medialoods uit Woerden?

Hierom kies je

voor ons:

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

Samen mooie online resultaten behalen?