Website laten maken in Woerden?

Wil je een website laten maken? Dan zit je hier helemaal goed! Wij maken al ruim 11 jaar schitterende, responsive, goed converterende websites en webshops. Wij denken verder dan het gemiddelde webdesign-bureau, wij maken online impact met de websites die wij bouwen.

Een gebruiksvriendelijk CMS

Wij gebruiken voor 90% van onze klanten het WordPress CMS-systeem. Ook veel Woerdense ondernemers hebben een website met WordPress CMS-systeem. Dit open source beheersysteem zorgt er voor dat je als website-eigenaar supersnel en heel eenvoudig zelf de content van je website kunt aanpassen. Je hebt de website indien gewenst dus volledig zelf in beheer!
WordPress is wereldwijd het populairste CMS-systeem
Een website laten bouwen is vaak een behoorlijk traject. Veel ondernemers vinden het fijn om ontzorgd te worden tijdens dit traject. Wij hebben een transparant proces ontwikkeld om jou als Woerdense ondernemer compleet te ontzorgen, maar toch mee te nemen in dit belangrijke proces.

Meten is weten

Een website laten maken doe je natuurlijk niet zonder reden. Je wilt beter zichtbaar zijn, beter gevonden worden, meer offerte-aanvragen krijgen of meer online verkopen. Met andere woorden: de website die je laat bouwen heeft een bepaald doel. Deze doelen moeten natuurlijk ook netjes gemeten worden, anders weet je niet wat je website je onder de streep oplevert en hoe je dit kunt verbeteren.

Een meetplan is dus vaak een essentieel onderdeel van een website laten maken, zeker als je (direct of in de toekomst) aan de slag gaat met online marketing.

Altijd conversiegericht

Wij gebruiken voor 90% van onze klanten het WordPress CMS-systeem. Ook veel Woerdense ondernemers hebben een website met WordPress CMS-systeem. Dit open source beheersysteem zorgt er voor dat je als website-eigenaar supersnel en heel eenvoudig zelf de content van je website kunt aanpassen. Je hebt de website indien gewenst dus volledig zelf in beheer!

Altijd maatwerk

Je bedrijf is uniek. Je website moet dit dus ook zijn. Natuurlijk is het erg verleidelijk om een template te installeren; maar hiermee ga je de oorlog niet winnen. Wij zorgen dat je website volledig 100% op jouw wensen is afgestemd, ja, zelfs met WordPress.

Hosting en beheer

Wanneer je een website laat bouwen in Woerden krijg je natuurlijk ook te maken met de hosting, het onderhoud en het beheer van deze nieuwe website. Het kan natuurlijk zo zijn dat je helemaal geen zin of tijd hebt om zelf hosting aan te schaffen of om zelf je website up-to-date te houden.

Wij verzorgen graag zowel je hosting als het onderhoud aan je website. Wij werken met transparante onderhoudspakketten, zodat je vooraf direct weet wat je maandelijks kwijt bent voor webhosting, back-ups, onderhoud en beheer.

Wat kost een website laten maken in Woerden?

Natuurlijk een erg belangrijke vraag bij het uitzoeken van een bouwpartij voor je nieuwe website: wat kost een website laten maken in Woerden? De kosten van een nieuwe website of een redesign van een bestaande website kunnen erg verschillen, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de functionaliteiten van je website.

Zo heb je een ‘simpele’ huis-tuin-en-keuken-website soms al vanaf 999 euro ex BTW, waar andere, meer gecompliceerde websites pas beginnen bij 5.000 euro ex. BTW.

Mobile first? User first!

Wij ontwerpen websites altijd met de gebruiker als uitgangspunt, deze moet de website logischerwijs natuurlijk gaan gebruiken. De afgelopen 15 jaar hebben wij, door het bouwen en analyseren van de websites van onze (met name Woerdense) klanten, hierin enorm veel ‘best-practices’ verzameld, die wij allemaal kunnen toepassen.

Kortom: wij weten wat werkt. Zo zorgen wij dus niet alleen voor een mooie website, maar vooral voor een gebruiksvriendelijke website die doet wat de gebruiker verwacht en die daarnaast ook aansluit op jouw online marketing doelen, niet alleen in Woerden maar in heel Nederland.

Websites waar wij trots op zijn.

Laten we voorop stellen dat wij alleen opdrachten aannemen die wij leuk en uitdagend vinden en trots zijn op iedere oplevering. Toch steken er een aantal projecten bovenuit waar wij nog net iets trotser op zijn.

The Costume Shop

Voor The Costume Shop uit Rotterdam hebben wij een gebruiksvriendelijke mobile first WooCommerce webshop gebouwd.

Houthandel Woerden

Voor Houthandel Woerden hebben wij een nieuwe WooCommerce webshop ontwikkeld om hun CCVshop te vervangen. Uitgangspunt van dit project was het verhogen van de conversies op de website en het realiseren van een gebruiksvriendelijke productconfigurator.

Brisk Climate

Voor Brisk Climate hebben wij een gloednieuwe website ontwikkeld. Doel van dit redesign was het verduidelijken van de core business van Brisk Climate en het verhogen van het aantal (online) aanvragen.

Hierom kies je voor Medialoods

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken en je omzet te verhogen.
  • Klanten geven ons een 10
  • Meerdere expertises binnen 1 agency
  • Data- en customer driven
  • Flexibele en schaalbare diensten

Samen online resultaat halen?

Medialoods logo
Medialoods is een full-service online marketing bureau in Bodegraven. Dit houdt in dat wij je in deze regio in alle online marketing disciplines kunnen ondersteunen.

Over ons

Penningkruid 73
2412AM, Bodegraven
info@medialoods.com

Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

  • Klanten geven ons een 10
  • Meerdere expertises binnen 1 agency
  • Data- en customer driven
  • Flexibele en schaalbare diensten