Een professionele website laten maken in Woerden?

Laat je nieuwe website dan maken door Medialoods uit Woerden!

Wat wil je eigenlijk bereiken met je website?

Voor je een website laat bouwen, is het slim om duidelijke doelen op te stellen. Voor jezelf: zo weet je immers waar je naartoe wilt en of het de moeite waard is. Maar ook ons als websitebouwer: met een duidelijk doel weten wij beter hoe wij jou kunnen helpen je doel te bereiken.

Wat wil je bereiken met je nieuwe website? Wat is het doel van de website?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Je wilt beter zichtbaar zijn voor klanten in je regio.
Je wilt bestaande bezoekers beter laten converteren.
Je wilt de kwaliteit van je leads verhogen.

Wie of wat is je doelgroep? Bevindt deze zich enkel in Woerden of ook hierbuiten? Hoe spreek je deze doelgroep aan en hoe zorg je er voor dat deze doelgroep naar je website komt?

Browst je doelgroep vaak via een desktop-browser of zijn ze juist mobile only te vinden? Belangrijke zaken waar je al in het ontwerp-proces rekening mee dient te houden.

Welke informatie wil je tonen aan je bezoeker en hoe toon je deze informatie het best? Vooraf bepaal je wat de ‘Happy Flow’ van de klant is, en hoe eventueel andere Customer Journeys er uit kunnen zien.

Op basis hiervan wordt er een Wire-frame en UX ontwerp gemaakt die naadloos aansluit bij de flow waar de bezoeker doorheen zal gaan.

Een website is nooit af. Sterker nog, een nieuwe website is pas het begin. Door de juiste data te verzamelen op je website kom je te weten wat wel- en wat niet werkt.

Zo kom je er dus achter hoe bezoekers zich gedragen op je website en kun je je website op basis van deze data blijven optimaliseren.

Altijd conversiegericht.

Wat wil je bereiken met je website? En nog veel belangrijker: Wat moeten je bezoekers kunnen op je website? Om je doelen zo goed mogelijk te kunnen behalen zetten wij iedere website en webshop altijd op met conversie in het achterhoofd.

Altijd maatwerk.

Je bedrijf is uniek. Je website moet dit dus ook zijn. Natuurlijk is het erg verleidelijk om een goedkope website te nemen; maar hiermee ga je de oorlog niet winnen. Wij zorgen dat je website volledig 100% op jouw wensen is afgestemd, ja, zelfs met WordPress.

Je website laten maken door Medialoods?

  • Ruim 10 jaar ervaring met het bouwen van websites
  • Experts in o.a. maatwerk WordPress
  • Gevestigd in Woerden
  • Klanten geven ons een 10!

Deze Woerdense ondernemers hebben wij recent geholpen:

Hierom kies je voor ons:

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

  • Klanten geven ons een 10
  • Flexibele en schaalbare diensten
  • Data- en customer driven

Samen mooie resultaten behalen?

Close Menu