Op zoek naar een online marketing partner?

Wij zijn Medialoods, een datagedreven online marketing bureau, centraal gevestigd in Bodegraven.

Als online marketing bureau zijn wij thuis in verschillende online marketing disciplines en zorgen wij samen met jou voor online impact.

Kijkers of kopers?

Een online marketing bureau kan jou als bedrijf enorm helpen. Je weet als bedrijfseigenaar als geen ander waar je zelf sterk en minder sterk in bent. Een geschikt online marketing bureau stuurt altijd op ROI voor de klant.

Wij richten ons niet alleen op demand generation (bezoekers naar je website krijgen), maar ook op de stappen daarna. Wat doen je bezoekers op je website en is dit wel wat je wilt dat ze doen? Analyseren, adviseren, optimaliseren en verder bouwen aan je online marketing strategie en campagnes is waar wij goed in zijn.

Ons specialisme is op een transparante manier, samen met jou, de ROI van je campagnes en algehele online marketing te laten stijgen.

Conversies meten en verbeteren

De centrale vraag binnen ieder online marketing programma is: hoe krijgen we het aantal (sub)conversies omhoog? Dit begint bij correcte data. Wordt alles momenteel goed gemeten? Kloppen alle doelen en zijn deze doelen eigenlijk logisch in de customer journey? Er wordt gestart met een nulmeting en een concreet verbeterplan.

Onderzoek is in de eerste fase net zo belangrijk als een goede meetbaarheid: werkt de website 100% goed op alle browsers en devices? Waar zitten de pijnpunten bij de bezoekers en hoe kunnen wij deze bezoekers verleiden om tot actie over te gaan? Meten = weten en weten = meer omzet uit je online marketing, of het nu gaat om de online marketing van je webshop of om lead generatie.

Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten

Resultaten waar wij trots op zijn.

Of het nu om het verhogen van de ROAS van een campagne gaat of het volledig opnieuw inrichten van online marketing kanalen. Wij zijn trots op onze opdrachten en nog trotser op onze mooie resultaten.

The Costume Shop

Voor The Costume Shop uit Rotterdam hebben wij een gebruiksvriendelijke mobile first WooCommerce webshop gebouwd.

Houthandel Woerden

Voor Houthandel Woerden hebben wij een nieuwe WooCommerce webshop ontwikkeld om hun CCVshop te vervangen. Uitgangspunt van dit project was het verhogen van de conversies op de website en het realiseren van een gebruiksvriendelijke productconfigurator.

Brisk Climate

Voor Brisk Climate hebben wij een gloednieuwe website ontwikkeld. Doel van dit redesign was het verduidelijken van de core business van Brisk Climate en het verhogen van het aantal (online) aanvragen.

Hierom kies je voor Medialoods

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken en je omzet te verhogen.
 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten

Samen online resultaat halen?

Medialoods logo
Medialoods is een full-service online marketing bureau in Bodegraven. Dit houdt in dat wij je in deze regio in alle online marketing disciplines kunnen ondersteunen.

Over ons

Penningkruid 73
2412AM, Bodegraven
info@medialoods.com

Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten