Online
marketing bureau

Wij maken online impact

Wij zijn Medialoods, een datagedreven online marketing bureau, centraal gevestigd in het schitterende Woerden.

Als online marketing bureau zijn wij thuis in verschillende online marketing disciplines en zorgen wij samen met jou voor online impact.

Kijkers of kopers?

Een online marketing bureau kan jou als bedrijf enorm helpen.  Je weet als bedrijfseigenaar als geen ander waar je zelf sterk en minder sterk in bent. Een geschikt online marketing bureau stuurt altijd op ROI voor de klant.

Wij richten ons niet alleen op demand generation (bezoekers naar je website krijgen), maar ook op de stappen daarna. Wat doen je bezoekers op je website en is dit wel wat je wilt dat ze doen? Analyseren, adviseren, optimaliseren en verder bouwen aan je online marketing strategie en campagnes is waar wij goed in zijn.

Ons specialisme is op een transparante manier, samen met jou, de ROI van je campagnes en algehele online marketing te laten stijgen.

Logo Medialoods

Jouw online marketing
naar het volgende niveau?

Neem direct contact op

Welke online marketing kanalen zijn voor jou interessant?

Welk product bied je aan? Wie is je doelgroep en waar is deze actief? Online marketing is geen ‘one size fits all’ oplossing. Ieder product en iedere dienst heeft zijn eigen unieke propositie. Daarom is het belangrijk om ook je online marketing strategie uniek te maken en af te stemmen op je propositie, jouw product of dienst en bijbehorende online doelgroep.

Samen met jou gaan we actief op zoek naar de perfecte online marketingstrategie, de daarvoor geschikte kanalen en de beste ROI op je online marketingcampagnes.

Conversies meten en verbeteren

De centrale vraag binnen ieder online marketing programma is: hoe krijgen we het aantal (sub)conversies omhoog? Dit begint bij correcte data. Wordt alles momenteel goed gemeten? Kloppen alle doelen en zijn deze doelen eigenlijk logisch in de customer journey? Er wordt gestart met een nulmeting en een concreet verbeterplan.

Onderzoek is in de eerste fase net zo belangrijk als een goede meetbaarheid: werkt de website 100% goed op alle browsers en devices? Waar zitten de pijnpunten bij de bezoekers en hoe kunnen wij deze bezoekers verleiden om tot actie over te gaan? Meten = weten en weten = meer omzet uit je online marketing, of het nu gaat om de online marketing van je webshop of om lead generatie.

Samen online groeien, volledig transparant

Onze missie is om jouw bedrijf te laten groeien, want laten we eerlijk zijn: daar worden wij als online marketing bureau ook beter van. Groeien doe je bij ons daarom ook samen.

Zo ontvang je van ons daarom iedere maand een duidelijke maandrapportage waarin we de resultaten van de afgelopen maand toelichten en volgt op basis hiervan een actieplan met concrete verbeteringen in je online marketing. Je weet dus vooraf waar iedere geïnvesteerde euro aan wordt besteed, en wat hij oplevert.

website laten maken

Altijd conversiegericht

Online marketing draait simpelweg om het rendement van je campagnes. Om dit rendement goed te kunnen monitoren meten wel alles door. Alle conversies bij elkaar zijn namelijk enorm belangrijk voor het succes van je campagnes.

Altijd maatwerk

Samen kijken we naar welke KPI’s er binnen je online marketing strategie echt belangrijk zijn. Op basis van deze KPI’s gaan we kijken welke instrumenten we in moeten zetten en hoe we deze kunnen optimaliseren.

Online marketing voor MKB en ZZP

Wij helpen voornamelijk MKB bedrijven met hun online marketing. Toch bieden wij onze online marketing diensten ook aan voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Vaak is er voor ZZP’ers op online marketing gebied nog enorm veel te winnen met een beperkt budget. Door deze online groei zichtbaar te maken en te sturen op ROI is het ook voor ZZP’ers aantrekkelijk om met een online marketing bureau in zee te gaan. Ben jij ZZP’er en kun je wel wat online marketing ondersteuning gebruiken? Je kunt ons vanaf nu zelfs een dagdeel per week of per maand inhuren tegen een erg scherpe prijs! Bekijk onze ZZP Online Marketing pakketten hier.
Online Marketing 1
Of je nu 1 eigen marketingmedewerker hebt, geen of juist al een hele afdeling. Medialoods bouwt met je mee en functioneert als bureau, partner en collega.

Wij kunnen jou als online marketing bureau niet alleen goed helpen om data en resultaten inzichtelijk te krijgen, maar ook om je campagnes winstgevender te maken.

Deze tevreden klanten gingen je voor
Website Beoordeling

Je omzet laten groeien

door Medialoods?

Hierom kies je

voor ons:

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

Samen mooie online resultaten behalen?