Een webshop laten maken

Wil je een webshop laten maken? Dan zit je bij ons helemaal goed!
Wij maken al ruim 11 jaar snelle, gebruiksvriendelijke, responsive en goed converterende webshops. Wij denken verder dan het gemiddelde webdesign-bureau, wij maken online impact met de webshops die wij bouwen.

Een conversiegerichte webshop

Zo veel mogelijk verkopen, dat is wat je wilt met je nieuwe webshop. Dat is ook de reden dat wij je webshop ontwerpen met de conversie optimalisatie in het achterhoofd. Niet alleen zorgen wij voor de laatste best practices op ‘UX-design’ gebied, ook zorgen wij voor een implementatie van Enhanced E-commerce en schrijven wij een compleet meetplan voor je webshop.

Bij het ontwikkelen van een webshop staat de bezoeker daarom ook centraal. De bezoeker is immers degene die de website gaat gebruiken en die de uiteindelijke bestelling gaat plaatsen. 

Wat wil de bezoeker eigenlijk en hoe kunnen we je bezoekers zo goed mogelijk helpen om snel en eenvoudig de voor hem of haar best mogelijke aankoop te doen? 

Logo Medialoods
Een webshop
laten maken door ons?
Neem direct contact op

Mobile first? User first!

Wij ontwerpen je webshop altijd met de gebruiker als uitgangspunt, deze moet de website logischerwijs ook gaan gebruiken. De afgelopen 11 jaar hebben wij, door het bouwen en analyseren van de webshops van onze klanten, hierin enorm veel ‘best-practices’ verzameld, die wij allemaal kunnen toepassen.

Kortom: wij weten wat werkt. Zo zorgen wij dus niet alleen voor een mooie webshop, maar vooral voor een gebruiksvriendelijke website die doet wat de gebruiker verwacht en die daarnaast ook aansluit op jouw online marketing doelen.

Toolkit logos

Eenvoudig in beheer

Als ondernemer wil je je bezig houden met je bedrijf. Het is dus erg belangrijk dat de webshop die je laat bouwen eenvoudig te beheren is. Wij bouwen onze webshops daarom op het open source WordPress WooCommerce framework.

WooCommerce staat bekend als het meest gebruiksvriendelijke webshop cms-systeem wat er is, en niet zonder reden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Magento of Shopify is de leercurve bij WooCommerce enorm laag. Je kunt dus zelf eenvoudig je webshop beheren, producten toevoegen of verwijderen en je voorraad up to date houden.

Recent

opgeleverde projecten

Hosting en beheer

Wanneer je een webshop laat bouwen wil je natuurlijk altijd online zijn. Je krijgt dus te maken met zaken als een domeinnaam, hosting, beveiliging en ook het onderhoud van je webshop.

Wij verzorgen graag zowel je hosting als het onderhoud aan je nieuwe webshop. Wij werken met transparante onderhoudspakketten, zodat je vooraf direct weet wat je maandelijks kwijt bent voor webhosting, back-ups, onderhoud en beheer.

Wat kost een webshop laten maken?

Natuurlijk een erg belangrijke vraag bij het uitzoeken van een bouwpartij voor je nieuwe webshop: wat kost een webshop laten maken? De kosten van een webshop kunnen erg uiteenlopen per bouwpartij. Daarnaast is de prijs van een webshop ook sterk afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en de functionaliteiten van je website. 

Een goed vindbare webshop

Wanneer je een webshop laat maken wil je natuurlijk ook goed gevonden worden via zoekmachines als Google en Bing. Zoekmachine voor webshops begint bij een goede zoekwoord analyses, effectieve pagina’s en een structuur die naadloos door Google begrepen wordt.

De door ons ontwikkelde webshops zijn snel, veilig en vol rijke content. Laat dat nu net zijn waar Google van houdt. Wij zorgen ervoor dat jouw producten worden gevonden door je doelgroep.

Webshop Zoekmachine Optimalisatie

Alle betaalmethoden mogelijk

iDeal is veruit de populairste betaalmethode in Nederland. Toch wil je je bezoekers de flexibiliteit geven met een andere betaalmethode af te rekenen, niet in de laatste plaats omdat dit de conversie van je webshop kan verhogen. Denk hierbij vooral ook eens aan het aanbieden van AfterPay.

Omdat je je bezoekers de vrije keuze wilt geven bieden wij alle betaalmethoden aan bij het bouwen van je nieuwe webshop, ook voor je Belgische bezoekers (Bancontact, Sofort etc.)
Deze tevreden klanten gingen je voor
Website Beoordeling

Een webshop laten maken

door Medialoods?

Hierom kies je

voor ons:

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

Samen mooie online resultaten behalen?