Medialoods is Google Partner

Medialoods is vanaf vandaag officieel Google Partner! Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op. De Google Partner Badge die wij vanaf nu mogen dragen betekent dat wij als agency voldoen aan de eisen die Google stelt voor het partnerschap. Hierdoor kunnen wij onze klanten nóg beter ondersteunen bij het behalen van online marketing successen.

Waarom en hoe hebben wij deze Google Partner status gekregen en wat houdt dit nu eigenlijk in? We leggen het uit!

Google Certificeringen.

De eerste voorwaarde om als online marketing bureau in aanmerking te komen voor het Google Partnerschap is het behalen van diverse Google Certificeringen. Denk hierbij aan de certificeringen voor Google Analytics, Google Ads, Google Shopping etc. Hiermee laten wij jaarlijks aan Google zien dat wij over de benodigde kennis beschikken om deze marketingtools- en kanalen voor onze klanten in te zetten.

Google Prestatie-index.

De prestatie-index is een bepaalde kwaliteitsscore die Google geeft aan onze werkzaamheden als online marketeers. Google hanteert een aantal criteria waarmee zij beoordelen of een agency voldoet aan de vereiste kwaliteit van een Google Partner:

 • Een waarneembare omzetgroei van klanten
 • Klantbehoud (dus tevreden klanten)
 • Algemene omzetgroei
 • Toename van het aantal adverteerders (we groeien als bedrijf)

Google Ads Budget.

Om in aanmerking te komen voor het Google Partnerschap dienen wij tot slot een minimaal budget van onze klanten te beheren. Dit houdt in dat wij over al onze klanten een minimale besteding moeten hebben van een x-bedrag, zodat Google kan zien dat wij geen kleine speler zijn in het Google Ads speelveld en wij verantwoordelijk om kunnen gaan met zowel kleine als grote budgetten.

Wat hebben wij er aan?

Buiten het feit dat deze Google Partner certificering voor ons een erkenning is vanuit Google voor het harde werk van de afgelopen tijd is het ook enorm fijn om ook aan onze potentiële klanten te laten zien dat wij resultaten kunnen boeken en dat wij het meeste uit hun campagnes en budgetten kunnen halen.

  Comments are closed

  Hierom kies je voor Medialoods

  Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken en je omzet te verhogen.
  • Klanten geven ons een 10
  • Meerdere expertises binnen 1 agency
  • Data- en customer driven
  • Flexibele en schaalbare diensten

  Samen online resultaat halen?

  Medialoods logo
  Medialoods is een full-service online marketing bureau in Bodegraven. Dit houdt in dat wij je in deze regio in alle online marketing disciplines kunnen ondersteunen.

  Over ons

  Penningkruid 73
  2412AM, Bodegraven
  info@medialoods.com

  Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

  • Klanten geven ons een 10
  • Meerdere expertises binnen 1 agency
  • Data- en customer driven
  • Flexibele en schaalbare diensten