Nieuw: Het Medialoods Klantportaal!

Nieuw: Het Medialoods Klantportaal!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Alle projectinformatie en administratie in één overzichtelijk dashboard.

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan een overzichtelijke klantomgeving voor onze klanten. In deze post leggen wij uit waarom wij dit hebben gedaan en natuurlijk wat het jou, als klant, aan voordelen oplevert.

Medialoods Klantportaal
In het Dashboard zie je voortaan alle projecten terug, inclusief de voortgang.

Projectoverzicht

Om projecten niet enkel in offertes en e-mailcorrespondentie te laten leven, heeft iedere klant nu toegang tot zijn of haar eigen projecten. In deze projecten staat exact beschreven wat de (maandelijkse of eenmalige) werkzaamheden zijn, wanneer deze staan ingepland en wanneer deze afgerond zijn.

Bestanden aanleveren

Geen verlopen dropbox-linkjes meer, geen verdwaalde postduiven en al helemaal geen USB-sticks meer. Nee, vanaf nu kun je al je aan te leveren bestanden per project uploaden. Hierdoor staan direct de juiste bestanden bij het juiste project.

Ook designs, wireframes en drukbestanden zijn voortaan in het project zelf te zien. Uiteraard sturen we je netjes een bericht via het dashboard dat er iets voor je klaarstaat.  

Support Tickets
Je kunt in het klantportaal een bericht sturen.

Supportverzoeken (tickets)

Hoewel wij, zoals je van ons gewend bent, streven naar perfectie; kan het best een keer voorkomen dat er een bug of foutmelding in een project voorkomt. Om een juiste planning van deze bugfixes en feature requests aan te houden, kun je voortaan gewoon je issue sturen naar support@medialoods.com. Het ticket verschijnt dan automatisch in je klantportaal, waarna wij er mee aan de slag kunnen.

Alle administratie in één omgeving

Alle administratie is voortaan onder 1 dak terug te vinden. Hebben we een offerte voor je opgesteld? Dan krijg je een seintje dat deze in je klantportaal klaarstaat. Is het tijd om af te rekenen na wederom een succesvolle opdracht? Je ontvang de factuur automatisch per mail, maar hij is ook terug te vinden in je klantomgeving.

Daarnaast zullen ook alle maandrapportages van maandelijkse optimalisatietrajecten voor je klaargezet worden in je account.

Nog geen account?

De afgelopen week zijn wij bezig geweest met het uitrollen van de inloggegevens van het nieuwe klantportaal. Heb je nog geen inloggegevens ontvangen? Geen paniek! In de komende weken zul je alsnog je inloggegevens ontvangen van ons.