Nieuw: Het Medialoods Klantportaal!

Alle projectinformatie en administratie in één overzichtelijk dashboard.

De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan een overzichtelijke klantomgeving voor onze klanten. In deze post leggen wij uit waarom wij dit hebben gedaan en natuurlijk wat het jou, als klant, aan voordelen oplevert.

Medialoods Klantportaal
In het Dashboard zie je voortaan alle projecten terug, inclusief de voortgang.

Projectoverzicht

Om projecten niet enkel in offertes en e-mailcorrespondentie te laten leven, heeft iedere klant nu toegang tot zijn of haar eigen projecten. In deze projecten staat exact beschreven wat de (maandelijkse of eenmalige) werkzaamheden zijn, wanneer deze staan ingepland en wanneer deze afgerond zijn.

Bestanden aanleveren

Geen verlopen dropbox-linkjes meer, geen verdwaalde postduiven en al helemaal geen USB-sticks meer. Nee, vanaf nu kun je al je aan te leveren bestanden per project uploaden. Hierdoor staan direct de juiste bestanden bij het juiste project.

Ook designs, wireframes en drukbestanden zijn voortaan in het project zelf te zien. Uiteraard sturen we je netjes een bericht via het dashboard dat er iets voor je klaarstaat.

Support Tickets
Je kunt in het klantportaal een bericht sturen.

Supportverzoeken (tickets)

Hoewel wij, zoals je van ons gewend bent, streven naar perfectie; kan het best een keer voorkomen dat er een bug of foutmelding in een project voorkomt. Om een juiste planning van deze bugfixes en feature requests aan te houden, kun je voortaan gewoon je issue sturen naar support@medialoods.com. Het ticket verschijnt dan automatisch in je klantportaal, waarna wij er mee aan de slag kunnen.

Alle administratie in één omgeving

Alle administratie is voortaan onder 1 dak terug te vinden. Hebben we een offerte voor je opgesteld? Dan krijg je een seintje dat deze in je klantportaal klaarstaat. Is het tijd om af te rekenen na wederom een succesvolle opdracht? Je ontvang de factuur automatisch per mail, maar hij is ook terug te vinden in je klantomgeving.

Daarnaast zullen ook alle maandrapportages van maandelijkse optimalisatietrajecten voor je klaargezet worden in je account.

Betaal jij je facturen liever via iDeal?
Ook dat is vanaf nu mogelijk! Naast de standaard betaalmethode, bankoverschrijving, kun je nu ook makkelijk onderweg je factuur via iDeal betalen.

Nog geen account?

De afgelopen week zijn wij bezig geweest met het uitrollen van de inloggegevens van het nieuwe klantportaal. Heb je nog geen inloggegevens ontvangen? Geen paniek! In de komende weken zul je alsnog je inloggegevens ontvangen van ons.

  Comments are closed

  Hierom kies je voor Medialoods

  Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken en je omzet te verhogen.
  • Klanten geven ons een 10
  • Meerdere expertises binnen 1 agency
  • Data- en customer driven
  • Flexibele en schaalbare diensten

  Samen online resultaat halen?

  Medialoods logo
  Medialoods is een full-service online marketing bureau in Bodegraven. Dit houdt in dat wij je in deze regio in alle online marketing disciplines kunnen ondersteunen.

  Over ons

  Penningkruid 73
  2412AM, Bodegraven
  info@medialoods.com

  Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

  • Klanten geven ons een 10
  • Meerdere expertises binnen 1 agency
  • Data- en customer driven
  • Flexibele en schaalbare diensten