Meer
Bezoekers Conversies Leads

Meer bezoekers naar je website.

Concurrentie binnen zoekmachines is enorm. Dit houdt in dat je jouw campagnes moet laten opvallen en slim moet opzetten. Samen zoeken we naar de ideale balans tussen kosten en converterend verkeer

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren is een vorm van online marketing die er voor zorgt dat jij verkeer naar je website toe kunt krijgen. Naast het gratis organische zoekmachine optimalisatie kun je binnen zoekmachines nog meer opvallen door te adverteren.

Dit kun je doen in iedere grote zoekmachine, zoals Google, Bing en Yahoo. Met adverteren binnen zoekmachines kun je snel, voordelig en vooral goed je doelgroep bereiken en naar je website krijgen. 

Medialoods is gespecialiseerd in zoekmachine adverteren, met de nadruk op Google Adverteren. Bij ons kun je terecht voor zowel advies als uitvoering.

Zoekmachine adverteren, waarom?

Om heel kort te zijn: met adverteren in zoekmachines bereik je potentiële klanten op exact het juiste moment. Adverteren in zoekmachines is een succesvolle manier om zoekgedrag te converteren naar online bezoekers en conversies. Zoals een contactaanvraag, offerteaanvraag of de verkoop van producten uit je webshop. 

Wij hebben voor jou al een succesvolle aanpak ontwikkeld, dit hoef je zelf dus niet meer te doen. Wij ontwikkelen en beheren jouw SEA-campagnes en maken daarbij gebruik van de laatste technieken op het gebied van zoekmachine adverteren. Daarnaast is zowel een maandrapportage als een maandelijkse optimalisatie van de campagnes standaard onderdeel van onze samenwerking. Je hebt er zelf dus geen omkijken meer naar.

De voordelen van zoekmachine adverteren.

Zodra je eerste campagne live staat, ben je vindbaar op je ingestelde zoekwoorden. Hiermee krijg je direct zeer relevant verkeer op je website. Je richt je dus puur op mensen die op dat moment écht geïnteresseerd zijn in jouw aanbod.

  • Genereer traffic door snel je potentiële klant te bereiken
  • Adverteer gericht op basis van zoekgedrag, locatie en tijd
  • Je betaalt alleen voor bezoekers
  • Beste resultaat door een op maat gemaakte aanpak

Hulp nodig bij je Zoekmachine Marketing?

Stuur ons een VRIJBLIJVEND bericht

Wat onze klanten zeggen.

Onze graadmeters

Groene Hart Vloerdesign

300% meer offerte-aanvragen door Lead Generatie i.c.m. SEA.

Zoekmachine Marketing Success

SportFysio Woerden

900% meer website traffic door Zoekmachine Marketing.

Samen mooie resultaten behalen?

15 marketeers hebben zich vandaag

ingeschreven voor onze Marketing Update!