Wordpress website laten maken?

Wil je een goed converterende wordpress website laten maken? Dan zit je hier helemaal goed! Wij maken al ruim 15 jaar mooie, responsive, goed converterende websites en webshops. Wij denken verder dan het gemiddelde webdesign-bureau, wij maken online impact met de websites die wij bouwen.

Wordpress, een gebruiksvriendelijk CMS

Het belang van een goed ontworpen en goed functionerende website kan niet genoeg benadrukt worden. In de moderne digitale wereld is je online aanwezigheid van cruciaal belang voor het succes van je bedrijf. Een professioneel ontwikkelde website kan je helpen om je merk te versterken, potentiële klanten aan te trekken en je conversies te verhogen.
WordPress is wereldwijd het populairste CMS-systeem
WordPress is wereldwijd het meest populaire contentmanagementsysteem (CMS) en wordt door miljoenen mensen over de hele wereld gebruikt. Een van de belangrijkste redenen voor de populariteit van WordPress is de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Of je nu een kleine blog, een bedrijfswebsite of een uitgebreide webshop wilt, WordPress biedt de tools en functionaliteiten om aan al je behoeften te voldoen.

Maatwerk Wordpress website of webshop

Het voordeel van een wordpress website laten maken bij Medialoods is dat wij altijd maatwerk leveren. Waar andere bureau's vaak de keuze geven om een template te gebruiken willen wij zelf beslissen hoe wij een website vormgeven en opbouwen qua code.

We beginnen dus bij het begin en stemmen het design en de code af op jouw specifieke wensen en conversiedoelen.

Het Wordpress ecosysteem

Naast het uiterlijk is functionaliteit van essentieel belang voor een succesvolle website of webshop. Er zijn tienduizenden gratis en premium Wordpress plugins beschikbaar, waarmee je jouw website kunt uitbreiden met bijvoorbeeld contactformulieren, sociale media integratie, SEO-tools en nog veel meer.

Ons team zorgt ervoor dat de juiste plugins worden geïntegreerd om aan al jouw functionele vereisten te voldoen.

Gebruiksvriendelijke interface

Een ander voordeel van WordPress is de gebruiksvriendelijke interface. Je hebt geen technische kennis nodig om je website te beheren en bij te werken. Met het intuïtieve dashboard kun je eenvoudig pagina's toevoegen, berichten publiceren, afbeeldingen uploaden en andere content bewerken.

Mocht je toch hulp nodig hebben, dan bieden wij uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat je het maximale uit je WordPress-website haalt.

Wordpress websites waar wij trots op zijn.

Laten we voorop stellen dat wij alleen opdrachten aannemen die wij leuk en uitdagend vinden en trots zijn op iedere oplevering. Toch steken er een aantal projecten bovenuit waar wij nog net iets trotser op zijn.

The Costume Shop

Voor The Costume Shop uit Rotterdam hebben wij een gebruiksvriendelijke mobile first WooCommerce webshop gebouwd.

Houthandel Woerden

Voor Houthandel Woerden hebben wij een nieuwe WooCommerce webshop ontwikkeld om hun CCVshop te vervangen. Uitgangspunt van dit project was het verhogen van de conversies op de website en het realiseren van een gebruiksvriendelijke productconfigurator.

Brisk Climate

Voor Brisk Climate hebben wij een gloednieuwe website ontwikkeld. Doel van dit redesign was het verduidelijken van de core business van Brisk Climate en het verhogen van het aantal (online) aanvragen.

Hierom kies je voor Medialoods

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken en je omzet te verhogen.
  • Klanten geven ons een 10
  • Meerdere expertises binnen 1 agency
  • Data- en customer driven
  • Flexibele en schaalbare diensten

Samen online resultaat halen?

Medialoods logo
Medialoods is een full-service online marketing bureau in Bodegraven. Dit houdt in dat wij je in deze regio in alle online marketing disciplines kunnen ondersteunen.

Over ons

Penningkruid 73
2412AM, Bodegraven
info@medialoods.com

Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

  • Klanten geven ons een 10
  • Meerdere expertises binnen 1 agency
  • Data- en customer driven
  • Flexibele en schaalbare diensten