Website Webshop Dashboard
Ontwikkeling.

Een website laten maken.

Wil je een website laten maken? Tof! Dan zit je hier helemaal goed.
Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk hieronder wat er allemaal komt kijken bij het laten maken van een nieuwe website of webshop.

Wat wil je eigenlijk bereiken met je website?

Voor je een website laat bouwen, is het slim om duidelijke doelen op te stellen. Voor jezelf: zo weet je immers waar je naartoe wilt en of het de moeite waard is. Maar ook ons als websitebouwer: met een duidelijk doel weten wij beter hoe wij jou kunnen helpen je doel te bereiken.

Wat wil je bereiken met je nieuwe website? Wat is het doel van de website?

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Je wilt beter zichtbaar zijn voor klanten in je regio.
  • Je wilt bestaande bezoekers beter laten converteren.
  • Je wilt de kwaliteit van je leads verhogen.

Wie of wat is je doelgroep? Hoe spreek je deze doelgroep aan en hoe zorg je er voor dat deze doelgroep naar je website komt?

Browst je doelgroep vaak via een desktop-browser of zijn ze juist mobile only te vinden? Belangrijke zaken waar je al in het ontwerp-proces rekening mee dient te houden.

Welke informatie wil je tonen aan je bezoeker en hoe toon je deze informatie het best? Vooraf bepaal je wat de ‘Happy Flow’ van de klant is, en hoe eventueel andere Customer Journeys er uit kunnen zien.

Op basis hiervan wordt er een Wire-frame en UX ontwerp gemaakt die naadloos aansluit bij de flow waar de bezoeker doorheen zal gaan.

Een website is nooit af. Sterker nog, een nieuwe website is pas het begin. Door de juiste data te verzamelen op je website kom je te weten wat wel- en wat niet werkt.

Zo kom je er dus achter hoe bezoekers zich gedragen op je website en kun je je website op basis van deze data blijven optimaliseren.

Groene Hart Vloerdesign

300% meer offerte-aanvragen door Lead Generatie i.c.m. SEA.

Zoekmachine Marketing Success

SportFysio Woerden

900% meer website traffic door Zoekmachine Marketing.

Samen mooie resultaten behalen?

Ons proces.

Hoe gaan wij te werk?

1. Inventariseren wensen

2. Concepting / Strategie

3. Bouwen website

4. Lancering en doormeten

Altijd conversiegericht.

Wat wil je bereiken met je website? En nog veel belangrijker: Wat moeten je bezoekers kunnen op je website? Om je doelen zo goed mogelijk te kunnen behalen zetten wij iedere website en webshop altijd op met conversie in het achterhoofd.

Altijd maatwerk.

Je bedrijf is uniek. Je website moet dit dus ook zijn. Natuurlijk is het erg verleidelijk om een template te installeren; maar hiermee ga je de oorlog niet winnen. Wij zorgen dat je website volledig 100% op jouw wensen is afgestemd.

Wil jij ook zo'n toffe website?

Stuur ons een VRIJBLIJVEND bericht

Wat onze klanten zeggen.

Onze graadmeters

15 marketeers hebben zich vandaag

ingeschreven voor onze Marketing Update!