Social Media
marketing

Twitter Afbeelding Medialoods

Adverteren via Social Media

Heb jij een doelgroep die veelal actief is op social media, maar adverteer je nog niet op deze kanalen? Door je te bevinden waar de doelgroep zich ook bevindt zorg je voor een optimale aansluiting bij je doelgroep en kun je er voor zorgen dat social media een hoog converterend kanaal wordt.

Wil je geen campagnes voeren op social media maar je bezoekers wel retargeten op deze media? Social media marketing is bij uitstek geschikt voor goed converterende retargeting campagnes.

Logo Medialoods
Jouw social media strategie
naar het volgende niveau?
Neem direct contact op

De beste social media strategie

Adverteren op Social Media is voor veel bedrijven de ideale manier om een specifieke doelgroep te bereiken. Dit komt voornamelijk doordat je met social media adverteren op verschillende social media kanalen hele specifieke segmentering kunt toepassen.Hierbij hoef je niet alleen op macro-specifiek niveau (regio, leeftijd, geslacht) te segmenteren, maar kun je zelfs op micro-niveau je doelgroep bereiken.

Denk hierbij aan interessegebieden of de locatie waar je bezoeker zich op dat exacte moment begeeft.Houdt je bezoeker bijvoorbeeld van voetbal? Maakt je bezoeker graag een stedentripje? Door middel van deze ultra-specifieke segmentatie kan de doelgroep persoonlijker kan worden aangesproken, wat weer kan bijdragen aan een hogere betrokkenheid met de organisatie.

Slimme social media retargeting

Door de Facebook-pixel te installeren op je website kun je Facebook gebruikers herkennen en deze data in een custom pool opslaan.

Deze bezoekers kun je later weer retargeten, net als in een Google Ads Retargeting campagne. 

Deze tevreden klanten gingen je voor
Website Beoordeling

Je website laten maken

door Medialoods?

Hierom kies je

voor ons:

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

Samen mooie online resultaten behalen?