De perfecte E-mailmarketing strategie.

Emailmarketing is nog steeds een van de meest populaire online marketingtools, en niet zonder reden. Met de komst van marketing automation is er tegenwoordig zelfs nog veel meer mogelijk met e-mailmarketing dan vroeger.

De voordelen van een goede
e-mailmarketing strategie.

E-mailmarketing

Wij werken met :

Hoe creëer je de juiste
e-mailmarketing strategie?

Veel bedrijven en webshops maken al veel gebruik van e-mail als kanaal om hun huidige klantbestand te benaderen. Vaak ontbreekt het bij deze bedrijven aan een goede strategie.

Mailen om het mailen, om zogenaamd relevant te blijven, werkt niet. Je conversie daalt en het aantal uitschrijvingen stijgt evenredig.
Lukraak e-mails versturen werkt gewoon niet. 

Het begint dus allemaal bij het ontwikkelen van de juiste e-mailmarketing strategie, volledig op jouw bedrijf afgestemd.

Wie is je doelgroep? Wat weet je van deze doelgroep? Wat wil je bereiken met je e-mailmarketing?

Mail je alleen B2C klanten, of stuur je ook B2B-mailings? Daarnaast moet je zorgen dat je goede content hebt voor je e-mailmarketing doeleinden.
Denk hierbij aan converterende teksten, foto’s, bewegende gif-images, klikbare links en buttons.

E-mailmarketing anno nu: Marketing Automation.

De afgelopen jaren heeft E-mailmarketing een grote verandering doorgemaakt.

Door data op een slimme manier te segmenteren heeft Marketing Automation d.m.v. triggers (If This Then That) zich bewezen als enorm goed converterende e-mail marketing strategie.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Waarom E-mailmarketing door Medialoods?

Hierom kies je voor ons:

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

Samen mooie resultaten behalen?