Op zoek naar een e-mail marketing partner?

Wij zijn Medialoods, een datagedreven online marketing bureau, centraal gevestigd in Bodegraven.

Als online marketing bureau zijn wij thuis in e-mailmarketing. Wij helpen je hiermee natuurlijk graag op weg.

De juiste communicatie op het juiste moment.

In het digitale tijdperk waarin we leven, is het essentieel voor bedrijven om effectieve online marketingstrategieën te hebben. Een van de meest krachtige en vaak over het hoofd geziene tools in de online marketing toolkit is e-mailmarketing. Bij Medialoods begrijpen we de kracht van e-mailmarketing en hebben we jarenlange ervaring in het helpen van bedrijven om hun e-mailmarketingstrategieën te optimaliseren.

Directe communicatie

E-mail stelt bedrijven in staat om direct en persoonlijk met hun klanten te communiceren. In tegenstelling tot sociale media, waar berichten kunnen verdwalen in de drukte, komt een e-mail direct in de inbox van een klant terecht.

Hoge ROI

Volgens verschillende studies biedt e-mailmarketing een van de hoogste rendementen op investering (ROI) van alle online marketingstrategieën. Voor elke euro die wordt uitgegeven aan e-mailmarketing, kunnen bedrijven gemiddeld een veelvoud daarvan terugverdienen.

Segmentatie

Met e-mailmarketing kunnen bedrijven hun berichten segmenteren en aanpassen aan specifieke delen van hun doelgroep. Dit betekent dat bedrijven relevantere en gepersonaliseerde berichten kunnen sturen, wat leidt tot hogere open- en klikfrequenties.

Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten

Een effectieve e-mailmarketingstrategie

Bij Medialoods hebben we jarenlange ervaring in het inrichten van e-mailmarketing software en het opstellen en uitvoeren van effectieve online marketingstrategieën. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf.

Ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen groeien met effectieve
e-mailmarketingstrategieën? Neem vrijblijvend contact op.

Resultaten waar wij trots op zijn.

Of het nu om het verhogen van de ROAS van een campagne gaat of het volledig opnieuw inrichten van online marketing kanalen. Wij zijn trots op onze opdrachten en nog trotser op onze mooie resultaten.

The Costume Shop

Voor The Costume Shop uit Rotterdam hebben wij een gebruiksvriendelijke mobile first WooCommerce webshop gebouwd.

Houthandel Woerden

Voor Houthandel Woerden hebben wij een nieuwe WooCommerce webshop ontwikkeld om hun CCVshop te vervangen. Uitgangspunt van dit project was het verhogen van de conversies op de website en het realiseren van een gebruiksvriendelijke productconfigurator.

Brisk Climate

Voor Brisk Climate hebben wij een gloednieuwe website ontwikkeld. Doel van dit redesign was het verduidelijken van de core business van Brisk Climate en het verhogen van het aantal (online) aanvragen.

Hierom kies je voor Medialoods

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken en je omzet te verhogen.
 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten

Samen online resultaat halen?

Medialoods logo
Medialoods is een full-service online marketing bureau in Bodegraven. Dit houdt in dat wij je in deze regio in alle online marketing disciplines kunnen ondersteunen.

Over ons

Penningkruid 73
2412AM, Bodegraven
info@medialoods.com

Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten