Meer conversies met je website?

Wil je meer halen uit je website? Dan zit je hier helemaal goed. Wij zorgen er voor dat de omzet van jouw webshop, het aantal leads via je website of de engagement op je blog door het dak gaat!

Hoe wij dit doen? Door data-gedreven beslissingen te nemen die voor bewezen (omzet)groei zorgen.

Hoe zorg je voor een hogere omzet met je webshop?

Conversie optimalisatie is een begrip dat binnen de online marketing niet meer is weg te denken. Je conversiepercentage is simpel gezegd het percentage bezoekers dat tot een transactie overgaat. Deze transactie hoeft echter niet altijd een aankoop te zijn.

Het doel van je website bepaalt de conversie. De transactie kan ook bijvoorbeeld een inschrijving voor de nieuwsbrief zijn of de aanmelding voor een cursus.

Een eerste stap in het conversie optimalisatie traject is een scan van je huidige website. Zijn je bezoekers in staat hun doel te bereiken of ervaren ze ergens frictie in dit proces?

Research

Dacht je dat conversie optimalisatie hetzelfde was als A/B testen? Fout! A/B testen kan een onderdeel zijn van conversie optimalisatie, maar conversie optimalisatie is veel meer dan testen alleen.

Conversie optimalisatie staat of valt met research. Past je product wel bij de bezoekers die je website bezoeken? Werkt de website 100% goed op alle devices of is het conversie percentage op mobiel om onbekende reden lager? Waar haken je huidige bezoekers af?

Wij gaan op basis van kwantitatief (en eventueel kwalitatief) onderzoek kansen spotten om je website te verbeteren voor de bezoeker.

Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten

Kansen

Uit het researchtraject van een conversie optimalisatie programma komen diverse kansen, ook wel opportunities genoemd. Deze kansen worden kritisch bekeken en ook de oplossing van user problems wordt aan het licht gehouden.

Met een UX-designer en een developer wordt er daarna gekeken naar de mogelijke oplossing voor het (gebruikers)probleem. Weet je niet zeker of iets een probleem is? Dan stellen we een hypothese op die we in een experiment en/of voor/nameting kunnen valideren of ontkrachten, een A/B test dus.

Experimenteren

Weg met het onderbuikgevoel van de marketingmanager en weg met de HIPPO (Highest Paid Person’s Opinion). Wil je weten of iets gaat werken en of iets heeft gewerkt? Bekijk dan je data, die liegt namelijk nooit.

Een manier om te valideren of een wijziging het gewenste effect heeft is experimenteren. Je test dan de variant (die n.a.v. de research tot stand is gekomen) tegenover de control (de huidige situatie). Na afloop weet je dus of de wijziging heeft gewerkt en wat deze heeft opgeleverd of juist heeft bespaard.

Hierom kies je voor Medialoods

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken en je omzet te verhogen.
 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten

Samen online resultaat halen?

Medialoods logo
Medialoods is een full-service online marketing bureau in Bodegraven. Dit houdt in dat wij je in deze regio in alle online marketing disciplines kunnen ondersteunen.

Over ons

Penningkruid 73
2412AM, Bodegraven
info@medialoods.com

Jouw online resultaat naar het volgende niveau?

 • Klanten geven ons een 10
 • Meerdere expertises binnen 1 agency
 • Data- en customer driven
 • Flexibele en schaalbare diensten