166% meer leads voor Groene Hart Vloerdesign.

Meer websitebezoeken en een hogere conversie.

Groene Hart Vloerdesign uit Harmelen levert, legt en adviseert in vloeren. Het bedrijf klopte bij ons aan met een duidelijk doelstelling: Een stijging van het aantal offerte-aanvragen via de website.  

Door te starten met het inzichtelijk maken van de bezoekersdata hebben wij de opgestelde KPI’s in het vervolgtraject ook kunnen optimaliseren, wat heeft geleidt tot een toename van 166% in het aantal offerte-aanvragen.

case conversie optimalisatie

Een betere doelgroepbenadering.

De doelgroep van Groene Hart Vloerdesign bestaat voor 75% uit de leeftijdscategorie 35-55. Zodoende is het interessant om ook in advertentiecampagnes naar leeftijd, geslacht en productgroep te kijken.

PVC-vloeren zitten over het algemeen in het hogere prijssegment. Iemand in de leeftijdscategorie 18-24 zal dus niet snel kiezen voor een PVC vloer. In deze campagne is er dan ook voor gekozen om niet alleen de bid-adjustment door te voeren voor een leeftijdscategorie, maar deze in zijn geheel uit te sluiten.

Groene Hart Vloerdesign 1

Zoekmachine adverteren, waarom?

Adverteren in zoekmachines is een succesvolle manier om zoekgedrag te converteren naar online bezoekers en conversies. Zoals een contactaanvraag, offerteaanvraag of de verkoop van producten uit je webshop. 

Leon Demeijer – Eigenaar Medialoods

Website optimalisatie als directe strategie binnen de online marketing activiteiten.

Waar veel bureaus ophouden bij het optimaliseren van Google Ad campagnes en de copy hiervan, leggen wij ook de focus op website optimalisatie. Waar zoeken bezoekers op? Wat willen zijn zien? Wat missen ze op de pagina? Door dit soort zaken inzichtelijk te maken via surveys kunnen wij als bureau enorm snel schakelen en iedere maand zorgen dat de beste versie van de landingpages live staat. 

Dit zorgt niet alleen voor een betere consumer experience maar ook nog eens voor een veel hogere quality score van de advertenties. Hierdoor zakt de CPC weer, wat de cirkel weer helemaal rond maakt.

Behaalde resultaten

Om heel kort te zijn: met adverteren in zoekmachines bereik je potentiële klanten op exact het juiste moment. Dit is wat Groene Hart Vloerdesign door deze combinatie-campagne nu ook doet.

Met een conversiepercentage van boven de 5% op offerte-aanvragen is dit een enorm succesvolle campagne gebleken.

+300% meer
offerte-aanvragen

-75% lagere
Cost per lead

+200% Meer bezoekers
Op de website

Hierom kies je voor ons:

Wij helpen jou om het maximale uit je online business te halen. Niet alleen door het maken van een mooie website, maar door op een data-gedreven manier naar je online marketing te kijken. Hierdoor helpen we jou je marketing doelen te bereiken.

Samen mooie resultaten behalen?