Een fitte nieuwe start, in een compleet nieuw jasje.

Een website laten maken.

Groene Hart Vloerdesign uit Harmelen levert, legt en adviseert in vloeren. Het bedrijf klopte bij ons aan met een duidelijk doelstelling: Een stijging van het aantal offerte-aanvragen via de website.  

Door te starten met het inzichtelijk maken van de bezoekersdata hebben wij de opgestelde KPI’s in het vervolgtraject ook kunnen optimaliseren, wat heeft geleidt tot een toename van 300% in het aantal offerte-aanvragen.

Een betere doelgroepbenadering.

De doelgroep van Groene Hart Vloerdesign bestaat voor 75% uit de leeftijdscategorie 35-55. Zodoende is het interessant om ook in advertentiecampagnes naar leeftijd, geslacht en productgroep te kijken.

PVC-vloeren zitten over het algemeen in het hogere prijssegment. Iemand in de leeftijdscategorie 18-24 zal dus niet snel kiezen voor een PVC vloer. In deze campagne is er dan ook voor gekozen om niet alleen de bid-adjustment door te voeren voor een leeftijdscategorie, maar deze in zijn geheel uit te sluiten.

Website ontwikkeling ByVoorn.nl 1
Website ontwikkeling ByVoorn.nl 2

Meten = weten.

Heb jij een website maar weet je momenteel niet goed hoe deze presteert? Dan kun je eigenlijk niet zo goed geen website hebben. Dit klinkt vreemd, aangezien je website vaak wordt gezien als ‘het visitekaartje van je bedrijf’, maar ook visitekaartjes heb je niet voor niets toch?

Zorg dat je weet wat er op je website gebeurt en wat je hier nog aan kunt verbeteren. Stel duidelijke KPI’s op en probeer deze te optimaliseren.

Leon Demeijer – Eigenaar Medialoods

Een heldere online marketing strategie.

Waar veel bureaus ophouden bij het optimaliseren van Google Ad campagnes en de copy hiervan, leggen wij ook de focus op website optimalisatie. Waar zoeken bezoekers op? Wat willen zijn zien? Wat missen ze op de pagina? Door dit soort zaken inzichtelijk te maken via surveys kunnen wij als bureau enorm snel schakelen en iedere maand zorgen dat de beste versie van de landingpages live staat. 

Dit zorgt niet alleen voor een betere consumer experience maar ook nog eens voor een veel hogere quality score van de advertenties. Hierdoor zakt de CPC weer, wat de cirkel weer helemaal rond maakt.

Behaalde resultaten

Om heel kort te zijn: met adverteren in zoekmachines bereik je potentiële klanten op exact het juiste moment. Dit is wat Groene Hart Vloerdesign door deze combinatie-campagne nu ook doet.

Met een conversiepercentage van boven de 5% op offerte-aanvragen is dit een enorm succesvolle campagne gebleken.

+300% meer
offerte-aanvragen

-75% lagere
Cost per lead

+200% Meer bezoekers
Op de website

Zoekmachine Marketing Success

SportFysio Woerden

900% meer website traffic door Zoekmachine Marketing.

Samen ook mooie resultaten behalen?