Webdesign & Webdevelopment

Geschikt voor alle apparaten

Gebruiksvriendelijk CMS

Het is niet voor niets dat 58,7% van alle websites op WordPress draait. De Medialoods gebruikt het gebruiksvriendelijke WordPress dan ook als basis voor het CMS-systeem.

Zoekmachine vriendelijk

Vindbaarheid is een múst voor je website. Wij richten je website zo zoekmachinevriendelijk in en geven je gratis advies met betrekking tot zoekmachine-optimalisatie.

Beveiliging & Onderhoud

Met de onderhoudspakketten van De Medialoods ben je verzekerd van een veilige website die altijd up-to-date is. Maandelijks of wekelijkse back-ups en updates.

wordpress-cms

Zelf je website beheren

Wil je alles lekker zelf in de hand houden? Geen probleem! Met het Content Management Systeem WordPress kun je zelf heel simpel de content op je website wijzigen. Ben je nog niet bekend met WordPress? Dan krijg je uiteraard een training en een bijbehorende handleiding.

 

Geen zin of tijd? Geef ons maandelijks je wijzigingen door en wij zorgen vaak binnen 24 uur voor plaatsing van de content.

Beveiliging & Onderhoud

Het zou natuurlijk zonde zijn als er iets gebeurt met je website, maar een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Wat nou als je website wordt geïnfecteerd met een virus? Of juist die éne server van je webhost waar jou website op staat crasht. Je moet er niet aan denken.

Met onze WordPress onderhoudspakketten ben je verzekerd van een recente back-up. Geen online back-up, nee, gewoon op onze eigen harde schijf. Daarnaast wordt je website altijd up-to-date gehouden zodat je altijd op de laatste versie van je CMS-systeem draait. Dit zorgt er niet alleen voor dat je website veiliger is, maar ook soepel blijft draaien.

 

Bekijk de onderhoudspakketten
emailmarketing

Powered by Nulled Themes Keepvid Earn Money Online