E-mailmarketing is dé tool om op een goedkope manier
online resultaat te boeken.

 

Als full-service internetbureau kunnen wij je helpen
om een effectieve e-mailcampagne op te zetten.

Simpel, effectief en doeltreffend.

 

Vraag naar de mogelijkheden

 

De beste resultaten

Bij deze vorm van E-mailmarketing worden (potentiële) klanten door middel van een e-mail direct benaderd. De Medialoods zorgt voor een succesvolle campagne.

Geschikt voor mobiel

Alle nieuwsbrieven of andere e-mailmarketing uitingen maken wij geschikt voor zowel een gewone browser als voor tablet en mobiel voor een perfecte lees-ervaring.

Uitgebreide statistieken

Inschrijvingen, uitschrijvingen en opens. Alle statistieken worden keurig bijgehouden in het systeem. Op deze manier kun je makkelijk je campagne bijsturen/aanpassen waar nodig.

mailchimp_macbook

Implementatie & inrichting

Het kan erg lastig en tijdrovend zijn om e-mailmarketing op de juiste manier te integreren met andere systemen binnen de bestaande infrastructuur van je bedrijf. Denk hierbij aan een koppeling met je website of webshop en Social Media Kanalen.

 

De Medialoods biedt ondersteuning bij de implementatie en inrichting van de software, zodat je zonder problemen aan de slag kunt.

Service & ondersteuning

Heb je niet voldoende kennis of personeel binnen je organisatie om zelf nieuwsbrieven op te stellen? Laat het dan aan ons over! Het enige dat je hoeft te doen is periodiek wat content aan te leveren en wij doen de rest.

Je kunt dus rustig achterover leunen terwijl wij zorgen dat het aantal inschrijvingen toeneemt, het aantal openingen door het dak schiet en de conversie van je e-mail boven verwachting is. Niet alleen sturen wij de nieuwsbrief, wij monitoren uiteraard ook alle data die uit de campagne voortvloeit en geven op basis van de data een passend advies.

 

Neem direct contact op
emailmarketing

Powered by Nulled Themes Keepvid Earn Money Online